Ana Sayfa EĞİTİM Öğrenciler İkinci Dönemde Bilim ve Sanatla Buluşacak

Öğrenciler İkinci Dönemde Bilim ve Sanatla Buluşacak

1474
0
Paylaş

Fatsa Bilim ve Sanat Merkezinin hazırlıkları hızla devam ediyor. Bilim ve Sanat Merkez yetkilileri tarafından, merkez hakkında gazetemiz muhabirine açıklama yapıldı.

Kimya, bilgisayar, matematik, resim ve daha birçok bölümün olduğunu ve sınıfları kurulumunun yapıldığını belirten yetkililer, “Çoğu sınıfın ana materyalleri Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde hazırlığı yapılıyor. 19 Ocak tarihinde 1. , 2. Ve 3.  Sınıf öğrencilerimize grup tanımlama yapılacak. Grup tanımlama sınavı yapıldıktan sonra kazanan öğrenciler öğrenim görmeye başlayacak. Kazanan öğrencilerden 20-30 öğrenciye kadar burada eğitim alabilecekler. Birinci sınıftan lise son sınıfa kadar burada eğitim alıp kendilerini geliştirebilecekler. Eğitimler ise örgün eğitim bittikten sonra yani gündüz okul eğitimlerinden sonra olacak. Şuanda tüm sınıflarımızın tamamlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Gerekli malzemelerimizi temin ettik. Gerek müzik sınıfımız, resim sınıfımız, kimya sınıfımız gibi tüm sınıflarımızda malzemeleri aldık ve kurulumunu yapıyoruz.” diye konuştu

Kurumda öğretmenlik yapacak kişilerinde iki aşamalı sınava girdikten sonra belirleneceğini belirten yetkililer, “her yıl sınav yapılacak ve katılım gösteren kazanan öğretmenlerimiz burada görev yapabilecekler. Okulumuzun kurulumu, temizliği vs. hepsi bitince güzel şeyler olacağına inanıyorum.” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here