Ana Sayfa EĞİTİM Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Sergisi Büyüledi

Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Sergisi Büyüledi

1036
0
Paylaş

Fatsa Halk Eğitim Merkezi Takı Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanan, el emeği takılar sergilendi. Kuyumculuk ve Takı Tasarımı sergisine ilgi büyük olurken, hazırlanan takılar beğenildi.

23 kursiyer ve öğreticilerin hazırladığı tasarımların sergilendiği günde konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Barış Semih Yazıcı, yeni ürünler ve yeni tasarımlarla vatandaşların karşısında olacaklarını dile getirdi.

HEM Müdürü Barış Semih Yazıcı, “2023 eğitim vizyonu kapsamında atölyelerimizi uygulamaya koymaya devam ediyoruz. Bu kapsamda da geçen yıl hizmete giren “Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Atölyemiz il meyvesini verdi. Takı tasarımı ve Kuyumculuk sergimizi de ilk kez gerçekleştiriyoruz. Bölgemizde makineleri ile tam bir kuyumculuk atölyesini bünyesinde barındıran tek kurumuz. Bu kapsamda hem öğreticinin hem de kursiyerlerin bölgemize has yeni tasarımlar oluşturmaya çalışıyorlar hem de üretime dayalı katkı sağlamak amacıyla çalışmalar devam ediyor. Özellikle takı tasarımı konusunda halkımızın karşısında olacağız ve yeni tasarımlar oluşturacağız.” dedi.

Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Sergisine Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu Valisi Seddar Yavuz’un Eşi Selda Yavuz, Fatsa Kaymakamı  Mehmet Yapıcı´nın eşi Türkan YAPICI Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Ancaza, Sivil toplum kuruluşu amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here