Ana Sayfa EĞİTİM Kırtasiye Ürünlerinde Bilinçli Olmak Gerekli

Kırtasiye Ürünlerinde Bilinçli Olmak Gerekli

1257
0
Paylaş

9 Eylül’de 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılının ilk ders zili çalacak. Okula yeni başlayacak öğrencilerden, mezun olacak öğrenciye kadar herkesin okul alışverişi yoğunluğu başladı.

Fatsa Özgen Kitap Kırtasiye Sahibi Hakan Özgen, kırtasiye ürünlerinde bilinçli davranılması gerektiğini söyledi.  Fındık sezonu nedeniyle okul eksiklerinin tamamlanması konusunda yoğunluğun başlamadığı söyleyen Özgen, “Şuanda okulların açılmasına az bir süre kaldı. Önceki haftalara göre kırtasiye eksiklerini tamamlamak isteyenlerin sayısı arttı. Fakat yoğunluğun olmama sebebi fındıktan kaynaklanıyor. Çünkü vatandaşlarımızın çoğu hala fındık hasadına devam ediyor. Pazar gününe kadar okul eksiklerinin tamamlanacağını umuyorum. Okulların açıldığı hafta kırtasiyecilerin yoğunluğu artacaktır.” dedi.

Hakan Özgen, “Şuanda market zincirlerinde ve belli yerlerde kırtasiye ürünleri satışı yapılıyor. Maliyeti daha az diyerek insanlar oraları tercih ediyorlar. Fakat maliyeti uygun zannediliyor ama kalitesinden ve birçok unsurdan dolayı ‘Böyle olacağını bilseydim almazdım’ diyorlar. Özellikle kırtasiye ürünlerinde bilinçli davranmak çok önemli.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here