Ana Sayfa EĞİTİM   FATSA AÇI, REKOR KIRDI

  FATSA AÇI, REKOR KIRDI

3310
0
Paylaş

Fatsa’da eğitim-öğretim hayatına yeni bir soluk getiren Fatsa Açı Özel Eğitim Kurumları, başarı rekorları kırmaya devam ediyor. Fatsa Açı Özel Eğitim Kurumları kurucularından Sayın Serkan Kalyoncu ile görüşme sağlayarak eğitim de yarattıkları farkı değerlendirdik.

Serkan Kalyoncu;  ‘’2016-2017 eğitim yılı ile Fatsa’ya yeni bir soluk getiren Fatsa Açı özel öğretim kursu altın çağını yaşıyor. 2017-2018 eğitim yılında disiplin anlayışı, çalışma hırsı ve kararlılığını ortaya koyarak yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda Fatsa’yı tarihinde görülmemiş bir başarıya ulaştırdık. 31 Ağustos 2018 tarihinde ÖSYM’nin ilan etmiş olduğu üniversite yerleştirmeleri sonucunda öğrencilerimizi, 1 ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği, 26 Tıp Fakültesi, 20 Eczacılık, Diş Hekimliği, Odyoloji, Beslenme ve Diyetetik, Dil Konuşma Terapisi, 14 Hukuk Fakültesi, 38 Mühendislik ve Mimarlık Fakülteleri, 23 Hemşirelik Fakültesi, 12 Psikoloji ve PDR, 25 Eğitim Fakültesi, 28 Fen- Edebiyat Fakültesi, 13 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 10 İslami İlimler Fakültesi, 43 Sağlık Meslek Yüksek Okulu, 72 diğer Meslek Yüksek Okulları olmak üzere öğrencilerimizi çeşitli üniversite ve fakültelere yerleştirdik. Bu sonuçların hem kurumumuz adına hem de Fatsa adına çok büyük bir başarı olmasının haklı gururunu yaşıyoruz’’ dedi.

‘’Bakış Açınızı Değiştiriyoruz’’

‘’Bakış Açınızı Değiştiriyoruz’’ sloganıyla hareket eden Fatsa Açı Özel Öğretim Kursu eğitimcileri; dürüst, samimi, çalışmayı seven eğitim kadrosuyla uzun süreli ve sabırla yapılan çalışmaların ardından böyle bir tablonun ortaya çıkmasından dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

‘EĞİTİMDE HİLE OLMAZ, REKLAM HİLELERİNE İTİBAR ETMEYİN!’

Fatsa Açı Özel Eğitim Kurumları kurucularından Serkan Kalyoncu, ‘’Başarımız ile üniversiteye kazandırdığımız her öğrenciyi kalem kalem yazarak sizlere sunduk. Lakin bizim gibi olmayan yaptıkları reklam çalışmalarında hilelere yer veren bazı özel öğretim kurumları var.  Benzer alan ve branşları bir göstererek o alanda ki başarı sayısını çok göstermeyi planlıyorlar. Eğitim de hile olmaz, lütfen bu reklam hilelerine itibar etmeyin. Gittiğiniz veya gitmeyi düşündüğünüz kurumu araştırın’’ diyerek sözlerini bitirdi.

Hedef Koymak ve Hedef Doğrultusunda Çalışmak Önemli

Fatsa Açı Özel Öğretim Kursu Müdürü Serkan Kurt ‘’2017-2018 Eğitim yılı içerisinde yaptığımız planlı çalışmalar neticesinde yola çıkarken ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşmak heyecan ve mutluluk verici. Bir yola çıkarken hedef koymanın ve bu hedefler doğrultusunda çalışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk, gelmiş olduğumuz bu noktada başta çalışma arkadaşlarımız dinamizmi ve disiplini, öğrencilerimizin gayretli ve tabi ki velilerimizin bizimle birlikte ortaya koyduğu mücadele çok önemliydi. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyor ve hayatlarında başarılar diliyoruz.

Dolunay Mevkiinde 5 Anasınıfı, 8 İlkokul, 13 Ortaokul

Fatsa Açı ailesi adına konuşan Sinan Erdem Fatsa’mıza 2018-2019 eğitim yılı itibariyle Dolunay Mevkiinde 5 Anasınıfı, 8 İlkokul, 13 Ortaokul dersliğine ve bir yaşam alanına sahip olan akademik başarının yanı sıra sportif faaliyetlere de önem veren yeni bir eğitim kurumunu tamamlandığını;

Ayrıca şehir içerisinde yer alan 8 Fen Lisesi ve 24 Anadolu Lisesi dersliğine sahip iki koleji Fatsa halkının hizmetine açmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Sinan Erdem konuşmasının devamında Açı ailesi olarak kaliteli hizmeti ilke edinen, milli değerlere saygı duyan, özgür düşünceye sahip, değişim ve gelişime açık, çağdaş eğitim olanağı sunan bir eğitim kurumu olmak istedikleri; Açı ailesi olarak evrensel bireylere saygılı, ülkesini ve milletini her yönü ile ileri götürmeyi hedefleyen duyarlı bireyler yetiştirerek bölgede tercih edilen bir özel okul haline gelmek istediklerini söyledi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here