Ana Sayfa ASAYİŞ İnsanlığımıza Silah Sıkıldı

İnsanlığımıza Silah Sıkıldı

204
0
Paylaş

Ordu’da  tüfek saçmalarıyla yaralanan köpeği, sokak hayvanları hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Perşembe ilçesine bağlı Efirli Mahallesi’nde yerde hareketsiz yatan köpeği gören vatandaşlar durumu Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bildirdi.İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, köpeği alarak Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi bünyesinde kurulan Hayvan Hastanesi’ne götürdü.

Yaralı hayvanın görme yetisini kaybettiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Veteriner hekimlerimizin yapmış oldukları müdahale ile bu sokak canlımızın ateşli silahla bu duruma getirildiği tespit edildi. Hastanemize getirir getirmez röntgenleri çekildi. Röntgen sonucunda ise baş ve boyun bölgesinde saçmalar olduğu belirlendi. Maalesef ki göz sıvısının akması sonucu da görme yetisinin kaybedildiği anlaşıldı. Bundan da ciddi anlamda üzüntü duyduk.”

“TEDAVİSİNE YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDİLİYOR”

Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hekimi Fahri Yelekin ise dişi melez köpeğin 1 yaşlarında olduğunu aktararak “Köpek şu anda yoğun bakım ünitemizde müşahede altında. Tedavisine devam ediliyor.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here