Ana Sayfa ASAYİŞ Huzur ve Güven Uygulaması Devam Edecek

Huzur ve Güven Uygulaması Devam Edecek

853
0
Paylaş

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca geçtiğimiz günlerde Huzur ve Güven Uygulaması yapıldı. Uygulamada av, tüp, gıda ve gübre bayilerinde, alışveriş merkezleri ve çevreleri, kafe, kahvehane, park ve bahçelerde yayaların kontorülü gerçekleştirildi.

Ordu Valiliğinden Huzur ve Güven Uygulaması hakkında yapılan açıklamada “Uygulama neticesinde; çeşitli suçlardan aranan (6) şahıs yakalanmış, (1) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiş, (13) araca (1.404,00) TL para cezası uygulanmış, arama kaydı bulunan (2) araç yakalanmış, (6) araç ise trafikten men edilmiştir.

2018 yılı içerisinde yapılan huzur ve güven uygulamalarında bugüne kadar; çeşitli suçlardan aranan (118) şahıs yakalanmış, (4) adet ruhsatsız av tüfeği, (3) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiş, (276) araca (130.493,00) TL para cezası uygulanmış, arama kaydı bulunan (15) araç yakalanmış, (133) araç ise trafikten men edilmiştir” denildi.

Ayrıca açıklamada, kamu düzen ve huzurun devamı, genel emniyet ve asayiş hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi amacıyla huzur ve güven uygulamalarına devam edileceği belirtildi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here