Ana Sayfa SPOR GAZİ MTAL FUTBOL TAKIMI, ORDU FİNALİNDE

GAZİ MTAL FUTBOL TAKIMI, ORDU FİNALİNDE

1363
0
Paylaş

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Önder SÜZEN : “Okulumuz yıllardır sosyal ve sportif anlamda birçok yarışma ve müsabakalara katılarak öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimine olumlu katkı yapmayı hedef almıştır. Amacımız öğrencelerimizin birbirleri ile iyi ilişkiler kurması ve okulumuzu sevmeleri, kötü ortam ve alışkanlıklardan uzaklaşmasına katkı sağlamaktır. Bu bağlamda takımımızda bulunan öğrencilerimizin bireysellikten çok takım olma ruhu içerisinde olmaları bizim öncelikli hedefimizdir. Bu hedeflerle birlikte yıllardır özlemle beklediğimiz Ordu liselerarası futbol şampiyonluğunu bu sene kazanarak okulumuzun adını birincilikle taçlandırmak istiyoruz. Bize bu yolda sürekli destek olan ve teşvik eden Okul Müdürümüz Sadık AKKİRAZ’ a ayrıca müsabakalar öncesi öğrencilerimizi psikolojik olarak maçlara hazırlayan onların kendilerine güvenini aşılayan okulumuz rehberlik ve psikolojik danışmanı Ufuk Gümüş’e teşekkür ederim” dedi.

Gazi MTAL Müdür Yard. İbrahim DURMUŞ : “Okul Futbol takımımız grup müsabakalarında Ünye, Fatsa ve çevre İlçelerden gelen takımlarla karşılaşıp yenilgisiz bir şekilde Ünye ve Fatsa Şampiyonu olmuştur. Son 5 yıldır Liseler arası Ordu finallerine yükselme başarısı göstererek istikrarlı bir şekilde şampiyonluğu hedeflemektedir.” Diye konuştu

Gazi MTAL Müdür Yard. Samet ERTANÇ: “Okulumuz üçlü finallerde ÜNYE ANADOLU İMAMHATİP LİSESİNİ 2-0, FATSA ŞEHİT İBRAHİM KILIÇ MTAL 4-1 yenerek il şampiyonluğu için 18.12.2018 tarihinde ORDU Karşıyaka futbol tesislerinde saat 12.00 da Ordu Endüstri Meslek Lisesi ile karşılaşacaktır. Tüm sporseverleri final maçını izlemeye davet ediyoruz. Finallere yükselmemize emeği geçen taraftarımıza, futbolcularımıza ve Takım antrenörü Önder SÜZEN’ e teşekkür eder, şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here