Ana Sayfa SPOR ALTINORDU BELEDİYESPOR SERİYİ SÜRDÜRDÜ

ALTINORDU BELEDİYESPOR SERİYİ SÜRDÜRDÜ

652
0
Paylaş

ALTINORDU BELEDİYESPOR 3 PUANI TEK GOLLE ALDI

Altınordu Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor’u Caner Çolak’ın attığı gol ile 1-0 yenerek 3 puanı alan taraf oldu.

Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonu geçiren Altınordu Belediyespor aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. İkinci yarının ilk maçında Ünye 1957 Spor’u 4-2, ardından Safranbolu Belediyespor’u 3-1 yenen Altınordu Belediyespor ikinci yarının üçüncü maçında ise Kastamonu ÖİKHS ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Hasan Doğan Spor Tesislerinde oynanan maça etkili başlayan Altınordu Belediyespor müsabakanın 26. dakikasında penaltı kazandı. Kullanılan penaltıyı gol ile sonuçlarından Caner Çolak takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmadı ve sahadan 1-0 galip ayrılan Altınordu Belediyespor 3 puanı alan taraf oldu.

DÖNER: “KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Maçın ardından açıklamalarda bulanan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, seriyi bozmadıkları için mutlu olduklarını söyledi. İyi bir oyun ortaya koyduklarını ve bu iyi oyunu gelecek haftalara da yansıtmak istediklerini aktaran Döner, “İkinci yarının ilk iki maçında galibiyet serimiz vardı ve bu seriye Kastamonu karşısında da devam etmek istiyorduk. Bu bilinçle çıktığımız maçta dönem dönem iyi oynayarak çok pozisyona girdik. Sonuç farklıda olabilirdi ancak kazanmak bizim için önemliydi ve kazanmasını bildik. Buradan hedeflediğimiz 3 puandı ve 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Bundan sonraki haftalarda daha iyi olmak için daha çok mücadele ederek ligi en üst seviye de bitirmek istiyoruz” dedi.

Altınordu Belediyespor aldığı bu sonuçla birlikte puanını 29’a çıkararak haftayı Yozgatspor ve Ünye 1957 Spor’un ardından 3. sırada tamamladı.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here