Ana Sayfa SİYASET “FATSA ÖRNEK BELEDİYELERDEN BİRİSİ OLACAK”

“FATSA ÖRNEK BELEDİYELERDEN BİRİSİ OLACAK”

798
0
Paylaş

Ordu’da 20 Ocak’ta gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti’nin Fatsa Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna tanıtılan İbrahim Etem Kibar, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalara başladı.
Fatsa Belediye Başkan Adayımız İbrahim Etem Kibar ve beraberindeki Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gençay ile beraberindekiler ilk olarak, Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’yi makamında ziyaret etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Başkan Adayımız Kibar, görev yaptığı süre içerisinde ilçeye yaptığı hizmetlerden ve misafirperverliğinden dolayı, Aktepe’ye teşekkür etti.
Fatsa’da uygulayacakları yeni yönetim anlayışıyla Türkiye’de örnek belediyelerden birisi olmak için mücadele edeceklerine vurgu yapan Kibar, bu süreçte birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu söyledi.


Toplumun her kesimini kucaklayarak, Fatsa’da tarihte görülmemiş bir oy oranıyla yönetime gelmek için geceli gündüzlü çalışacaklarına dikkat çeken Başkan Kibar, ilerleyen günlerde ilçeyi marka şehir yapacak projelerini de kamuoyuna tanıtacaklarını belirtti.
Fatsa’nın kozmopolit bir şehir olduğunu dile getiren Kibar, bu yüzden ötekileştiren ve ayrıştıran bir anlayışı hiçbir zaman savunmayacaklarını anlatarak, her kesime kucak açarak, gönüller kazanacaklarına vurgu yaptı.
Başkan Aktepe ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, seçimlerde başarılar diledi ve ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.
Büyükşehir olunmasıyla birlikte şehirdeki istek ve taleplerin arttığını belirten Aktepe, ‘’Şehir merkezindeki taleplerin çoğu çözüldü ama kırsalda çalışmaya ihtiyaç var. İnşallah güzel bir seçim olur ve güzel hizmetler yapmanızı temenni ederiz. Sizlere elimizden gelen desteği partimiz adına vereceğiz’’ dedi.


Ziyaret dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here