Ana Sayfa SİYASET Etem Kibar, “Zafer Anıtını Hep Birlikte Dikeceğiz”

Etem Kibar, “Zafer Anıtını Hep Birlikte Dikeceğiz”

770
0
Paylaş

Ak parti seçim manifestosunu açıklanacağı program üzerine, Fatsa Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinden ve AK Parti Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve ana kademeden oluşan heyetle Ankara’ya giden AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, program sonrası Ak Parti Genel Merkez Binasında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u makamında ziyaret eden Etem Kibar, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Fatsa’da Zafer anıtını bir kez daha hep birlikte dikeceğimize söz verdik.” dedi.

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar’ın paylaşımı şu şekilde;

“BİR OLDUK… BERABER OLDUK…
HEP BİRLİKTE FATSA OLDUK!

Tevazu, Samimiyet, Gayret ile çıktığımız gönül belediyeciliği ve milletimize hizmet yolculuğumuza Fatsa’nın hizmetkârlarıyla, STK’larımızla, gönül dostlarımızla birlikte devam ediyoruz.
Bugün de, AK Parti Genel Başkan Vekilimiz, siyasi büyüğümüz, Ordulu hemşehrimiz Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u STK Başkanlarımız ile birlikte makamında ziyaret ettik.
31 Mart Yerel Seçimleri ve Fatsa’nın beklentileri konusunda istişarede bulunduk. 31 Mart’ta Ordu’da, Fatsa’da Zafer anıtını bir kez daha hep birlikte dikeceğimize söz verdik.
Tüm hemşehrilerimiz adına Sayın Numan Kurtulmuş beyefendiye en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.”

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here