Ana Sayfa SİYASET Doğan Pehlivan, “Umutla ektiğin tohumları sulayabilmektir söz olan. Bizim sözümüz var…”

Doğan Pehlivan, “Umutla ektiğin tohumları sulayabilmektir söz olan. Bizim sözümüz var…”

1375
0
Paylaş

Yerel Seçimlere doğru gidilirken, yaklaşan seçim süreci ve hızlanan çalışmalar akabinde aday adaylarının projeleri de gün yüzüne çıkmaya başladı.

Fatsa‘yı ulusal ve uluslararası arenada tanıtacak, şehirleşme alanında büyük atılımlar sağlayacak sosyal ve kültürel anlamda büyük gelişimlere katkıda bulunacağına inanılan projeler Aday Adayları tarafından bir bir açıklanıyor.

Birçok projenin arasında büyüklüğü, çeşitliliği, fizibilite ve yapmış olduğu teknik çalışmalar ile öne çıkan projelerden biri ise Avukat Doğan Pehlivana ait.
Fatsa Belediye Başkan A. Adayı Avukat Doğan Pehlivan projeleri ve yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

DOĞAN PEHLİVAN’IN FATSA’YI TÜM DÜNYAYA TANITACAK PROJELERİ

Fatsa için ulusal düzeyde ses getirecek projeler için hazır olduğunu söyleyen AK Parti Fatsa Belediye Başkan A. Adayı Avukat Doğan Pehlivan, bu projeler ile Fatsa’nın Karadeniz Bölgesinde örnek bir şehir statüsü kazanacağını belirtti.

Beraberinde çalışan ekibin uzman kişilerden oluştuğunu ve ekibiyle birlikte Fatsa’ya boyut atlatacak projelerin geliştirildiğini dile getiren Pehlivan, “Sahil şeridi, sosyal alanlarla doldurulup, hizmete açılacak. Sahil şeridinin, Dolunay bölgesinden başlayarak şehrin Bolaman köprüsüne uzanan kısmının tamamının bir bütün olarak değerlendirilip özel ve halka açık hizmet veren alanlar oluşturularak; yüzme, spor ve dinlenme alanları yapılması hedeflenmektedir. Ayrıca belirli kıyı aralıklarıyla balık-ekmek teknesi şeklinde hizmet verecek alanlar oluşturulacak.”

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Av. Doğan Pehlivan’ın sportif faaliyetlerden, sosyokültürel etkinliklere kadar Fatsa için geliştirdiği diğer projeler ise,

BİSİKLET YOLUYLA TRAFİĞİN YÜKÜ AZALACAK

“Şehrin girişinden başlayarak Bolaman köprüsü alanına kadar uzanan kısmına tamamen bisikletle ulaşım yapılabilecek şekilde bisiklet yolu, buna bağlı olarak özel ve halka açık bisiklet otoparkları yapılması hedeflenmiştir. Böylelikle şehrin merkezine taşınacak olan araç sayısının düşürülmesi ile şehir içi trafiği azaltılması ve bisiklet sporu aktivitelerinin alanın genişletilmesi hedeflenmiştir.”
SPORA SINIRSIZ DESTEK

“İlçemiz içerisinde amatör veya profesyonel aranmaksızın faaliyet gösteren her türlü spor kulübü ve spor aktivitelerine doğrudan destek vermeyi hedefliyoruz. Gerekli görüldüğü takdirde yeni spor kulüpleri ve aktivitelerinin yapılması desteklenerek özellikle çocukların zihinsel ve fiziksel yetişmelerine, genç yaştakilerin sağlıklı ve becerilerine göre kendi uğraşlarını bulmalarına yardımcı olmak görevimiz olacaktır.”

HALK İLE DOĞRUDAN TEMAS

Belediye Başkanlığı olarak Fatsa’da hizmet veren her türlü abonelik ve kamu hizmeti sunan birimlerle gerekli protokoller imzalanarak kamuyu ilgilendiren her türlü yardım ve talep için tüm mahallere doğrudan hizmet ve danışmanlık hizmeti verecek birimler kurulacak. Bu birimler içerisinde teknik personel istihdam edilerek ani müdahale edilecek işlere hiçbir bürokrasiye gerek kalmaksızın doğrudan müdahale edilecek.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ DESTEKLENECEK

“İlçemizde toplumsal duyarlılık projelerinin tamamının doğrudan desteklenmesi hedeflenmektedir. Bu anlamda siyasi ve ideolojik manipülasyona sebebiyet vermeyecek şekilde şeffaf oluşumların meydana gelmesi desteklenecektir. Ben buna “teslim vakti projeleri “diyeceğim. Bu oluşumların özellikleri ”duyacak olan“ insanlardan oluşması ve  Fatsa şehrinde kimsenin sesini duyurma kaygısı taşımaması amaçlanmıştır. Gerek muhtarlar gerekse sosyal medya üzerinden alınacak her türlü “teslim” talebi, bizzat sivil olan bu gruplar tarafından tebdili kıyafet şeklinde denetlenip, hiç kimse mağrur edilmeden onlara ait emanetlerin ilgililere teslim edilmesi amaçlanmaktadır. Yine talep gelmese dahi her mahalle için çapraz oluşturulacak ekiplerle emanet sahipleri bizzat tespit edilmek suretiyle çalışma yapılması konusunda tüm zamanları kapsayacak bir sistem geliştirmek hedeflerimiz arasındadır.”

KÜLTÜR SANATA DESTEK

“İlçemizde sanat ve her türlü kültürel etkinlik çalışması bizzat başkanlık tarafından organize edilmeye adaydır. Bu anlamda Fatsa’ya yer yer bize fısıldamasını soracağız yer yer biz katacağız… Ve asla mutlu bir Fatsa için her birlikte çalışmamız gerektiğini unutmayacağız. Bunlarda elbette aklımızın ön sıralarında burdayım diyen değerli farkındalıklarımız…”

TEMİZLİK ÖNCELİKLİ KONUMUZ

“İlçemizin temizliği ve temiz kalması hususu tamamen öncelikli konulardan biri olacak. Bu konuda Fatsalı’nın hassasiyetini ve belediye başkanlığından beklediği itinayı öncelikli olarak dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz.”

OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLECEK

“İlçemizin otopark problemi nasırlaşmış durumda, bunun farkındayız. Daha önce başlatılan projelerin bir an önce bitirilmesi ve bu konuda yapılması gerekli her türlü çalışmanın yapılacağı hususu tarafımızca tespit edilen öncelikli sorunlardandır.”

TÜM MAHALLELERE YARDIM EDİLECEK

“89 mahallenin tamamının belediye ve başkanlığa ulaşma ve taleplerini iletmesi konusunda kesin çözümler üretmiş durumdayız. Tüm Mahallelere öncelikli olarak asgari yapılması gerekli her türlü yatırım derhal yapılacaktır.”

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here