Ana Sayfa SİYASET DAVA ADAMLARINDAN KİBAR’A TAM DESTEK

DAVA ADAMLARINDAN KİBAR’A TAM DESTEK

974
0
Paylaş

Gönül belediyeciliği ilkesini kendisine düstur edinen Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayımız İbrahim Etem Kibar, Ak Parti’ye kuruluşundan itibaren gönül veren ilçe başkanlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Toplumun her kesimini kucaklayarak birlik ve beraberliğin pekişmesi için mücadele eden Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayımız İbrahim Etem Kibar, kutlu davaya gönül veren Ak Parti Kurucu İlçe Başkanımız Sayın Veysel Dalcı ve Eski ilçe Başkanlarımız Sayın Fatih Sözen ile Sayın Abdullah Uçar’ı iş yerlerinde ziyaret etti.

Samimi ve sıcak bir havada geçen ziyaretlerde, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin görüş ve öneriler konuşularak istişarelerde bulunuldu.

Ak Parti’nin Türkiye’de olduğu gibi Fatsa’da önemli hizmet ve yatırımlara imza attığını ve hizmetlerin kazanımında ilçe başkanlarının önemli görevler üstlendiğini ifade eden Kibar, gece gündüz demeden çalışarak partiye gönül veren herkese minnettar olduklarını söyledi.

Asıl olanın ‘ben yaptım oldu’ mantığı olmadığına dikkat çeken Kibar, kamuoyunun fikir ve görüşlerini dikkate alan, onlarında yerel yönetimin parçası haline geldiği bir anlayışla çalışacaklarını kaydetti.

Süreci bu zamana kadar başarılı bir şekilde geçiren ve seçimlerde güzel başarılar elde eden eski ilçe başkanlarının desteğinin çok önemli olduğunu vurgu yapan Kibar, “Bugün Ak Parti davasına gönül veren büyüklerimizi ziyaret ederek onlarla hasbi-hal ettik. Onlarında fikirlerini alarak, düşüncelerini dinledik. Hepsi bizleri en güzel şekilde karşılayarak desteklerini ifade ettiler. Bu bizler için çok önemli. Çünkü ilçemizdeki birlik ve beraberliği yakalayabilirsek daha çok başarılı oluruz ve Fatsa’mız daha yaşanabilir ve örnek alınan bir kent olabilir. Hepsine bu zamana kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum.” dedi.

Aynı şekilde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Veysel Dalcı, tevazu sahibi bir kişiliği sahip Başkan Adayımız İbrahim Etem Kibar’a sonuna kadar destek vereceklerini ifade etti.

Tecrübeli bir ekiple Fatsa’da güzel işler yapılabileceğine dikkat çeken Ak Parti eski İlçe Başkanı Fatih Sözen’de, “İbrahim Ethem Kibar, iddia edilenin aksine bizim camiamızın duruşuna uygun. İlçeye hizmet edecek her insanın parti içerisinden olması bazen mümkün olmuyor. Önemli olan kimseyi ötekileştirmeden çalışmak lazım. Tecrübeli bir ekiple güzel işler başarılabilir. Biz her zaman olduğu gibi bundan sonrada desteğimizi esirgemeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kurtuluş ve Evkaf Mahallesindeki nüfus yoğunluğuna dikkat çekerek buralara ayrı bir önem verilmesi gerektiğini kaydeden Ak Parti eski İlçe Başkanı ve ayrıca Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Uçar ise bayrağı devir alacak olan Kibar’a destek vereceklerini ve birleştirici bir tutumla güzel işlere imza atacaklarını kaydetti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here