Ana Sayfa SİYASET AKOT BASIN’IN KARŞISINA ÇIKTI

AKOT BASIN’IN KARŞISINA ÇIKTI

642
0
Paylaş

Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot, adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez basın karşısına çıktı.

Fatsa’nın basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Hüseyin Akot, Aday adaylığı ile ilgili süreci anlattı.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Akot, “heyecanlı bir aday adaylığı süreci geçirdik. Partimiz aday belirleme sürecinde tüm ilçelerde liyakatli, güvenilir başkan adayları belirledi. Ben de elimden gelen her şeyi yapacağım. Bunu gerçekleştirirken ilçe yönetimim, gençlik kollarım, kadın kollarım ve bana en çok yardımcı olacağını düşündüğüm Fatsalı hemşehrilerim büyük katkısı olmuştu, bundan sonra da el ele vereceğiz” şeklinde konuştu.

Akot, “Bu seçim değişik olacak. Büyükşehir olduğumuz için büyükşehir adayımızın da bize katkısı olacaktır. Amacımız Fatsa’yı daha iyi bir ilçe yapmak. Sosyal imkanlarıyla, belediye hizmetleriyle ön plana çıkartarak halkın ihtiyaç ve sorunlarını gidermektir. Tek hedefimiz budur. Milligörüş belediyeciliği her zaman insanı öne çıkarmıştır. Eğer seçilirsek hemen ertesi gün çalışmalarımıza başlayıp halkımıza hizmet için elimizden geleni yapacağız. Bana en çok yardımcı olacak kişiler, değerli basınımız olacaktır. Çünkü gittiğimiz yerlerde konuştuklarımızı, çalışmalarımızı halka iletmemizde en önemli aracı onlardır” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan, birlik ve beraberlik mesajları vererek, “İnşallah hayırlı, uğurlu olur. Bizler de tecrübe ve edindiğimiz bilgi birikimiyle 2019 yerel seçimlerinden güçlü çıkmak için birlik ve beraberlik içerisinde bu mücadeleyi onurlu bir şekilde vereceğimizi ifade etmek istiyor, hepinize teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum” dedi
Başkan adayı Hüseyin Akot, 30-35 tane projesi olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here