Ana Sayfa SİYASET  “AK PARTİ KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR”

 “AK PARTİ KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR”

722
0
Paylaş

Ordu’da 6660 Hasta ve Yatağa bağımlı bakışıcına aylık 1308 TL, ÖDENEREK, hem vatandaşlarımız hastasını bakıyor , hemde  toplamda her ay 8 Milyon  711  Bin TL Ordu ekonomisine katkı sağlanıyor.

 AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Hamdi Şensoy 4 -17 Ocak tarihleri arasında Hasta ve yatağa bağımlı olan vatandaşlarımız için sandığın ayaklarına geldiğini hatırlatarak, bu durumda  vatandaşlarımızın yakınlarının muhtarlıklara ve ilçe seçim kurullarına engelli veya hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı olduğuna ilişkin raporlarını ibraz etmelerini , Hastalığı veya Engeli Sebebiyle Yatağa Bağımlı olan seçmenlerimizin iradesinin sandığa yansıtılmasının Demokrasi’nin işlerliği açısından önemli olduğunu belirtti.

Mesele insan OLUNCA, İNSANIN gönlüne dokununca her şey değişiyor

Başkan Şensoy, AK PARTİ Türkiye’de sosyal devletin öncüsü olmuş, kurulduğu günden itibaren sosyal devletin en önemli alanlarından biri olan engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeyi temel öncelikleri arasına alarak kimsesizlerin kimsesi olmuş,  toplumda engellileri saklayan bir anlayıştan engellileri topluma kazandıran, hatta hamdolsun bizlere ders veren bir noktaya gelmiştir dedi. Mesele insan olunca, insanın gönlüne dokununca her şey değişiyor. Onun için önce zihinlerdeki engelleri kaldıracağız diyerek, Hükümetimiz tarafından sadece Ordu’da 6660 Hasta ve Yatağa bağımlı vatandaşımızın bulunduğunun bilgisini vererek, bu vatandaşlarımızın bakıcılarına devletimiz tarafından yeni yıl rakamlarına göre aylık 1308 TL, ödenerek, hem vatandaşlarımız hastasını bakıyor, hem de toplamda her ay 8 Milyon 711 Bin TL. Ordu ekonomisine katkı sağlanıyor dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan en hassas olduğu konuların başında engelli vatandaşlarımız gelmektedir

Sosyal Politikalar Başkanı Hamdi Şensoy, AK PARTİ Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan en hassas olduğu konuların başında gelen engelli vatandaşlarımız gelmektedir. Ülkemizde engellilerin hayat şartlarının iyileştirilmesi, sosyal ve ekonomik olarak desteklenmesi, geleceğe güvenle bakmaları konusunda dünyada örnek gösterilecek duruma gelmiştir diyerek 16 yılda, engellilerin eğitim ve iyileştirme hakları, mesleki eğitim, üniversite eğitimi, istihdam ve çalışma hayatı, emeklilik, maaş, muhtaçlık aylığı, sağlık, evde bakım, vergiden muafiyet, ücretsiz ve indirimli hizmetler hakları gibi daha sayamayacağımız önemli kanun ve hizmetler engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here