Ana Sayfa SİYASET Aday Adayı Demirbaş, Seçim Çalışmalarına Başladı

Aday Adayı Demirbaş, Seçim Çalışmalarına Başladı

1135
0
Paylaş

2019 Mart ayında gerçekleşecek olan Yerel Seçimlerde Fatsa Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğunu açıklayan İsmail Demirbaş, esnaf ziyaretlerine başlayarak kendini Fatsa halkına tanıtıyor.

Fatsa’da birçok esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Demirbaş,  Mir Kuzey Gazetemize ziyarette bulundu. Yerel seçimlere doğru gidilirken Fatsa halkına “Kimi, ne için aday görmek istiyorsunuz?” sorusunu yönelttiklerini dile getiren İsmail Demirbaş, “ Biz şu anda halkımızın nabzını tutuyoruz. Yerel seçime doğru gidilirken halkımız ne istiyor, düşünceleri nelerdir?, ne tarz beklentiler var? bu gibi soruların cevaplarına ulaşmak ve halkımızın talepleri üzerinde hareket etmek bizim için çok önemli. Zaten yarın Ankara’ya gittiğimizde orada bulunan büyüklerimize götüreceğimiz ve elimizde olan şeylerde bunlardan ibaret. Öncelikle “halkımızla istişare yaptık ve halk şu gibi durumlardan şikayetçi oluyor, şu konulardan çok memnun, bazı durumları da çok tasvip etmiyor” gibi konuları toplayıp Ankara’da olan yetkililerimize sunacağız. Bununla birlikte şuanda yaptığımız asıl olay, halkımız mevcut durumdan memnun mu? , adaylardan veya genel gidişattan memnun mu? Gibi konularda istişare yapıyoruz ve kendimizi tanıtarak Belediyecilikle ilgili yaptığımız faaliyetleri anlatıyoruz. Bunları yaptıktan sonra da “Aday olmamızı istiyor musun?” diye halkımıza soruyoruz.“ dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Niyazi Yeşiller ile Fatsa gündemi ile alakalı sohbet gerçekleştiren İsmail Demirbaş, başta samimiyet ve hoşgörü ile karşılayan Fatsa Mir Kuzey Gazetesi olmak üzere, tüm Fatsa halkına teşekkür ettiğini belirtti.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here