Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT “ORDU’DA SONBAHAR SERGİSİ” FATSA’DA AÇILDI

“ORDU’DA SONBAHAR SERGİSİ” FATSA’DA AÇILDI

976
0
Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediyesi Organizesinde Ordu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Derneği üyeleri tarafından çekilen sonbahar temalı fotoğraf sergisi “Ordu’da Sonbahar” adıyla  Fatsalıların beğenisine sunuldu.
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen Ordu’da Sonbahar isimli serginin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe, Ak Parti İlçe Başkanı Cenan Kır, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

“BU GÜZEL ESERLERİ HALKIMIZLA  PAYLAŞMAK BENİM AÇIMDAN DA ÇOK GÜZEL”
Fotoğraf sergisinin açılışında bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “İnsan hayatı da aynen bu fotoğraflar gibi. Bir yandan biz yaşıyoruz yaşadığımız hayat fotoğraflar ve videolarla kayda giriyor. Geriye dönüp baktığımızda şu iyiliği vardı, şunu yapmıştı derlerse kurtardık, tersini söylerlerse yandık. Kudof Derneğinin kendi arşivinde hazırlamış olduğu fotoğrafları halkımızın beğenisine sunduk. Bu serginin hazırlanmasında emeği geçen Kudof  derneğimize, Kültür Şube Müdürlüğümüze ve Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Bu güzel eserleri halkımızla  paylaşmak benim açımdan da çok güzel.” dedi.

“HAYAT BU GÜZELLİKLERİ SUNMAK İÇİN BİZE FIRSAT VERİYOR “
Fatsa’daki serginin zamanının tamamlanmasından sonra Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde bulunan ve kurul yerleşkesindeki kazılardan elde edilen tüm eserleri hem görsel olarak hem de maket olarak Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda sergileyeceklerini ifade ederek, “Sanata verilen değeri emeği görebildiğimiz için bu sunumları yapmaya devam edeceğiz. Şu anda bir süreç yaşıyoruz. Bu süreç önce bulunduğumuz yerde faydalı olmayı gösteriyor. İnanıyoruz ki gerek bizim AK Parti teşkilatları gerekse siyasi parti teşkilatları öncelikle kendini bir hedefe doğru yönlendirirken aslan bulunduğu ile ve ilçeye hizmet için yeni bir siyasi gelecek kazandırmaya çalışıyor. Ama burada hedef mutlak ülkenin geleceği milletin geleceği. Bugüne kadar kıymetli belediye başkanlarımızın meclis üyelerimizin özellikle bu çalışmaları beraber sürdürdüğümüz çalışma arkadaşlarımızla bizim hedefimiz milletin duasını almak, milletin geleceğine imza atacak hizmetler sunmak. Hizmetleri sadece alt yapı üst yapı yol su falan değil hayat işte bu güzel bu güzellikleri sunmak için bize fırsat veriyor. Bu güzellikler için buradayız, bir kez daha bu güzel eserleri bu güzel fotoğrafları resmeden Kudof ekibine ve Büyükşehir Belediyemizin çalışma ekibine teşekkür ediyorum. Katılım gösteren değerli misafirlerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here