Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT “Dedemin İmzası” Fatsa’da İzleyicisiyle Buluştu

“Dedemin İmzası” Fatsa’da İzleyicisiyle Buluştu

1111
0
Paylaş

Fatsalı Oyuncular ve Korgan esnafının birlikteliğiyle tamamen yerel imkanlarla çekilen “Dedemin İmzası” isimli film Fatsa Belediyesi organizesinde ilk kez izleyicisiyle buluştu.
Belediyemiz Kültür Sarayında gerçekleşen “Dedemin İmzası” filminin Gala Gecesine Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda izleyici katıldı.


Bir iş yeri açmak için paraya ihtiyaçları olan ve bunun için dedelerini kandırarak para koparmaya çalışan gençlerin dedelerine imza attırabilmek için çabalarını anlatan komedi filmi izleyenleri kahkahaya boğdu.


Keyifle izlenen filmin sonunda sahneye çıkan tüm oyuncuları Fatsalılar ayakta alkışladı. Bu sırada bir konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, yerel oyuncuların destek teklifini hiç düşünmeden kabul ettiğini ve yerel imkanlarla çekilen ilk filmden büyük keyif aldığını belirterek, “Korgan ilçesinde Korgan’ı Özledük Ya La diye bir ekip var. Bu ekip Fatsa, dan, Korgan’dan Ordu’dan uzak kalanlar için eğlenceli videolar çekiyorlar. İnşallah ikincisini de en kısa sürede birlikte izleriz. Bunun için desteğe her zaman hazırız. Ben emeği geçen bütün oyuncuları kutluyorum” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here