Ana Sayfa GÜNCEL Ziraat Odası’ndan Bilgilendirme ve Aday Tanıtım Toplantısı

Ziraat Odası’ndan Bilgilendirme ve Aday Tanıtım Toplantısı

858
0
Paylaş

Fatsa Ziraat Odası, muhtarlar ve delegeler ile bir araya gelerek, delege mazbata dağıtımı ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Fatsa Park  Restoran’da gerçekleşen toplantıya Fatsa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, Fatsa Ziraat Odası Başkan Adayı Haydar Gürsu, Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ve delegelerinin yanı sıra çok sayıda mahalle muhtarları katıldı.

4 yıl süren kurultay boyunca çalışmalarda yalnız bırakmayan delege ve muhtarlara ve de hizmet ve çalışmalarından dolayı AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar’a teşekkürlerini ileten Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız; “4 yıl önce görev aldığımız adanın modeli, durumu ve işlevi ortadayken bu 4 yıl zaman içinde neler yaptığımızı uzun uzun anlatmayacağım. Fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim; o gün teslim aldığımız oda, bugün Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Türkiye genel bütün Ziraat odalarının örnek aldığı bir oda olmuştur. Fatsa Ziraat Odası Türkiye’de birinci konumda olmuştur ve bu başarıdan Cumhurbaşkanımızın da bilgisi olmuş ve İbrahim Etem KiBar Bey’i bu çalışmalarından dolayı takdir, tebrik etmiş ve Belediye Başkan Adaylığı ile ödüllendirmiştir. İyi ki Etem Bey ile iş ve yol arkadaşlığı yapmışız.” diye konuştu.

Ethem Kibar’ın Ankara’da olduğunu ve herkese selamlarını ilettiğini belirten Ömer Yıldız; “İbrahim Etem Bey’in odadan ayrılması sonucunda aynı meclis içinde yeni başkan adayımızı belirledik. 23 Şubat tarihinde yapılacak olan kurultayda adayımız olarak yol arkadaşımız Ali Haydar Gürsu’yu belirledik.” dedi.

Yola çıktığımız yol arkadaşımız İbrahim Ethem Kibar Bey’e Fatsa Belediye Başkan Adayı lığı sürecinde başarılar dileriz ve yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür ederiz diyen Fatsa Ziraat Odası Başkan Adayı Haydar Gürsü, “4 yıldır Ziraat Odası yönetim kurulunda görev aldım. 4 yıllık Fatsa Ziraat Odası yönetiminde yaptığımız çalışmaların hepiniz bilincindesiniz. Fatsa Ziraat Odası ülke genelindeki ziraat odaları içerisinde yaptığı çalışmalar sayesinde örnek alınan bir oda haline gelmiştir. Odamız birçok hususta birinci sırada yer almaktadır. İstişarenin öneminin bilincindeyim. Sizlerle tanışmak ve kaynaşmak için böyle bir toplantı tertip ettik. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here