Ana Sayfa GÜNCEL YENİ 41 GİRİŞİMCİ YETİŞTİRİLDİ

YENİ 41 GİRİŞİMCİ YETİŞTİRİLDİ

1141
0
Paylaş

Kurulduğu günden bu yana Ordu’da çeşitli sosyal ve ekonomik projeleri hayata geçirilmesine katkı sağlayarak gençlerin önünü açan Ordu Genç Girişimci İş Adamları Derneği(OGİD), kuruluş vizyonuna emin adımlarda devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde OGİD önderliğinde KOSGEB ve İŞ-Kur’un katkılarıyla yeni iş, girişim ve proje hayali olan gençlere Girişimcilik Eğitimi düzenlendi. Eğitim sonunda da 27’si kadın olmak üzere 41 girişimci adayı KOSGEB Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazandı.

Gençlerimize Destek Olmaya Devam Edeceğiz”

Ordu Genç Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Samet Aktaş, gençlerin bu sertifika sayesinde de kuracak oldukları işlerde devletimizin sunduğu destek ve hibe programlarından faydalanabileceklerini belirtti ve “Kursiyerlerimizin arasında ilimiz ve ülkemiz için faydalı olacağına inandığımız projeleri olanlar da var. Umuyorum ki daha fazla istihdam, gençlerin iş kurmalarını kolaylaştırmak ve üreten Türkiye ’ye katkıda bulunarak adına yapmış olduğumuz bu eğitim meyvelerini ekonomiye katkı olarak verir.

Bundan sonraki süreçte de gençlere destek olmaya, fikir paylaşımı yapmaya elimizden gelen imkânları sunmaya devam edeceğiz. Arkadaşlarımıza bundan sonraki iş hayatlarında başarılar diliyorum. Yolları açık olsun” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here