Ana Sayfa GÜNCEL Tayfun Karataş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tayfun Karataş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

764
0
Paylaş

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adaylığı için, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından istifa eden Tayfun Karataş, sürecin neticelenmesi sonrası FATSO Başkanlığı görevine geri döndü.

Karataş’ın FATSO başkanlığı görevine geri gelmesi sebebi ile Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş ve Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Yeşiller, Tayfun Karataş’ı makamında ziyaret etti.

FATSO Başkanı Karataş, Fatsa ve ülke gündemine dair, yaklaşan yerel seçim süreci ve Fatsa için yapılabilecek katkılar konusunda Başkan Ayhan Baş ve Niyazi Yeşiller ile sohbet gerçekleştirdiler.

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, “Tayfun Bey’in görevine yeniden dönüşü hayırlı olsun. Bu zamana kadar yapmış olduğu başarılı çalışmaları biliyor ve bu çalışmaların devam edeceğine inanıyorum. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası olarak birlik ve beraberlik içinde Fatsa için çabalayacağız.” diye konuştu.

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, her zaman Fatsa için elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırdık ve yine öyle olacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi şimdide Fatsamız için çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti diler getiren Başkan Karataş, konuklarına teşekkürlerini iletti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here