Ana Sayfa GÜNCEL Koç Ailesi ve Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin En Acı Vedası

Koç Ailesi ve Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin En Acı Vedası

6079
0
Paylaş

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Biyoloji Öğretmeni olarak görev yapan Gökhan Koç, uzun süredir savaş verdiği kanser hastalığına yenik düşerek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

2009 yılından bugüne kadar Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenlik yapan, evli ve iki çocuk babası Gökhan Koç, okul bahçesinde yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, çevre okul müdür ve öğretmenleri, Gazi MTAL öğretmen ve öğrencileri ve Gökhan Koç’un ailesi ve sevenleri katıldı.

Cenaze töreninde Koç’un ailesi, öğretmenler ve öğrenciler gözyaşlarını tutamazken, Gökhan Koç’un eşi Yasemin Koç ayakta durmakta güçlük çekti. Törende okul Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin, vefat eden Koç’un öz geçmişini okudu. Gökhan Koç’a hitaben konuşma yapan okul öğretmenlerinden Ali Rıza Ferhat Dündar, konuşmasında merhum Koç’un adını yaşatacaklarını belirtti ve “Yaklaşık 2 sene kadar önce Gökhan Katar adlı öğrencimizi kaybetmiştik. Şimdide öğretmen Gökhan’ımıza, Koca yürekli adamımıza sıra geldi. Şimdi senin arkandan yas tutmamızı bekliyorsan hiç kusura bakma biz senin ardından yas tutmayacağız. Senin ismini her ortamda, her sınıfta ve her yerde ismini yaşatacağız. Çünkü sen bizim yanımızdan ayrılmadın. Senin gidişin bir kopuş değil bir kavuşma. Ama vuslatın bizi her yerde aydınlatacak ve ışık tutacak. Başın hiç öne eğilmedi. Onurun, gururun ve ailen için savaştın. Eğitim ordusunda bir neferdin sen. Sen olmasan da daha çok güneşli günler göreceğiz. Ama kader seni aldı ve götürdü. Ruhun şad olsun Gökhan’ım her zaman ismini yaşatacağız. İnadına yas tutmuyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından okul öğretmenlerinden Yaşar Battal merhum için dua ettikten sonra helallik alındı. Tören Gökhan Koç’un tabutu okul öğretmenlerinin omzunda araca taşındı.

Gökhan Koç’un cenazesi Orta Büyük Camiinde Cuma namazını müteakiben kılınmasından sonra, Ilıca Kayaköydeki Aile kabristanlığına defnedildi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here