Ana Sayfa GÜNCEL BAŞKAN AKTEPE HIZ KESMİYOR

BAŞKAN AKTEPE HIZ KESMİYOR

923
0
Paylaş

 

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerine Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi’nden başlayan Başkan Aktepe daha sonra sırasıyla Giyim Eşyaları Esnaf Odası, Madeni Eşyalar Odası ve Ziraat Odası’nı ziyaret etti.
Ziyaretlerini gerçekleştirdiği tüm sivil toplum kuruluşlarında sıcak ilgi ile karşılaşan Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe bu ziyaretleri hem iade-i ziyaret hem de 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür amacıyla gerçekleştiriyoruz dedi.
Başkan Aktepe, “24 Haziran seçimlerinde Fatsa Sayın Cumhurbaşkanımıza yüzde 63 gibi bir destek verdi. Bu da demek oluyor ki her 3 kişiden 2’si Sayın Cumhurbaşkanımıza oy verdi. Bu vesileyle destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetlerini ileten STK başkan ve temsilcileri Başkan Aktepe’nin sosyal belediyecilik anlayışının Fatsa’ya yeniden kazandırılması adına faaliyete geçirdiği projeler için (Ramazan etkinlikleri, Çınar Festivali vb.) Fatsa ve vatandaşlar adına teşekkür ederek, bu projelerin kamuoyunda da takdirle karşılandığını dile getirdiler. Fatsa Belediye Başkanı Muharrem AKTEPE gerçekleştirdiği projeler, belediyecilik hizmetleri, vatandaş ve STK ziyaretleri için yoğun bir mesai harcarken, yorulmadan, hız kesmeden hizmetlere devam ediyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here